Πώς ήταν τα ρούχα σας στο σχολείο;

Εμείς φοράγαμε στο δημοτικό μπλε ποδιά με άσπρο γιακά και τα αγόρια φορούσαν… Στην αρχή θυμάμαι, δηλαδή στην πρώτη τάξη, φορούσαν και τα αγόρια μακριές ποδιές, σαν τα κορίτσια περίπου αλλά άλλο σχέδιο. Όταν όμως πήγαμε τρίτη-τετάρτη, τότε τα αγόρια φορούσαν ποδιά σαν σακάκι, δηλαδή σαν ένα μπουφάν αλλά όχι  με λάστιχα, με κουμπάκια, σαν ένα χοντρό πουκάμισο με άσπρο γιακά. (…)

Στο σχολείο τι υλικά είχατε; Τι είχε μέσα η τσάντα; 

Είχαμε το αναγνωστικό μας, αν είχαμε Ιστορία θα είχαμε το βιβλίο της ιστορίας ή τα Θρησκευτικά ή Γεωγραφία ή Φυσική Πειραματική στις μεγάλες τάξεις. Ένα πρόχειρο οπωσδήποτε, το βιβλίο της Αριθμητικής, Γραμματική οπωσδήποτε. Είχαμε το τετράδιο της Καλλιγραφίας, ένα μπλοκ ζωγραφικής και με τη Γεωγραφία θυμάμαι κάναμε και χάρτη και μετρούσε και στη βαθμολογία ο χάρτης. Άλλοι τον έκαναν γεωφυσικό, δηλαδή βουνά, ποτάμια, λίμνες, πεδιάδες και άλλοι πολιτικό, δηλαδή ο νομός Αττικής-κόκκινος, ο νομός Φθιώτιδας-πράσινος.

Ποιο ήταν το αγαπημένο σας μάθημα;

Πρώτα μ’ άρεσαν τα μαθηματικά και μετά η Ιστορία, αλλά όλα τα μαθήματα τα διαβάζαμε, είχαμε και Αγωγή Πολίτη, αυτή δεν μου άρεζε πολύ.